Αθλητισμός

Καυστική ανακοίνωση για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το απέδειξε σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι.

Δεν κατάφερε να νικήσει στην Τούμπα, δεν μπόρεσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ματς Κυπέλλου από την ΑΕΚ, ενώ ηττήθηκε σε Ουκρανία και Λεωφόρο. Σε όλα αυτά αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος του Porto Leone αφήνοντας αιχμές προς πολλούς. Αναλυτικά:

«Καλημέρα από τον βροχερό Πειραιά.

Άσχημο αποτέλεσμα χθες, φυσική συνέχεια της μπάλας που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα και άστοχες δηλώσεις από όλους γύρω από την ομάδα.

Είχαμε πει μετά το Ευρωπαϊκό με την Ντνίπρο ότι όποιος δεν έχει την ψύχωση του λαού μας για τα επόμενα δυο ματς μπορεί να πάει να γ... και να φύγει από τον Πειραιά... και βλέπουμε ότι μαζεύονται αρκετοί υποψήφιοι.

Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι το πρόβλημα μας η ήττα αλλά η γενική ενεργεία που εκπέμπει η ομάδα πριν κατά την διάρκεια και μετά το παιχνίδι.

Είναι πολύ καλό να πουλάμε παίκτες μας σε Ευρωπαϊκές ομάδες, ειδικά όταν οι προσφορές είναι πολύ μεγάλες αλλά θα πρέπει να έχουμε και ένα κορμό από παίκτες που όνειρο τους είναι να παίξουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι να τον βλέπουν σαν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα τους. Αυτή η πολιτική στην ψυχή του Γαύρου οπαδού έχει πεθάνει μιας και δεν βρίσκει εύκολα παίκτη να δεθεί μαζί του. Για αυτό η ομάδα πρέπει να φτιάξει ένα κορμό με παίκτες που όνειρο τους είναι να παίξουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να δοξάσουν την ερυθρόλευκη και τον δαφνοστεφανομένο.

Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε τόσο μέσα στα πράγματα για να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες όπως πολλοί από εσάς που μας διαβάζουν νομίζουν, ήμασταν παλιά, σε άλλες εποχές, σε χρόνια δοξασμένα.

Ξέρουμε όμως ότι η σημερινή ομάδα έχει τα δικά της θέματα... και σίγουρα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς μπορούμε ευκολότερα να αντιληφθούμε τα λάθη που έγιναν και την μη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όπως περιμέναμε τον Γενάρη. Λάθη που σε μια σειρά από 4 κρίσιμα ματς έφεραν δυο χ και δυο ήττες στο λιμάνι και ακολουθεί και το 5 κρίσιμο ματς που παίζεται η Ευρωπαϊκή μας πορεία. Αλίμονο σε όλους εάν δεν καταφέρουμε να αποκλείσουμε αυτήν την ομάδα που βρέθηκε στον δρόμο μας! Δεν μπορεί εδώ να προσκυνούν κάθε λογής πρωταθλητές και να μην προσκυνήσουν οι Ουκρανοί.

Πρόεδρε εσύ που μπαίνεις μπροστά και δίνεις τόσο πολύ από τον χρόνο σου στην ομάδα, χρόνο που ούτε ο Σωκράτης δεν έδινε, μήπως θα ήταν καλό να κάτσεις και να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα που οδήγησαν την ομάδα εδώ? Μήπως θα ήταν καλό να κάτσεις να δεις γιατί ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωνάζει και σε θεωρεί υπεύθυνο για πολλά από αυτά?

Ξέρουμε ότι θα σου μεταφέρουν διάφοροι καλοθελητές αυτά που γράφουμε... τους έχουμε γραμμένους και καλό είναι να τους γράψεις και εσύ… Αυτοί προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο για να μην χάσουν τις δουλειές τους... Αυτοί είναι που με τις λάθος συμβουλές τους έχουν στρέψει την πλατιά μάζα του κόσμου να στρέφεται εναντίον σου και έχουν αδειάσει το Καραϊσκάκη...

Εδώ μιλάμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όμως και όποιος δεν μπορεί... η πόρτα είναι από εκεί και πολλοί σίγουρα από αυτούς δεν μπορούν, είναι χθεσινοί και μυρωδιαδες.

Εμείς την Πέμπτη το βράδυ θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα στην ανατροπή που θα δώσει συνέχεια στο Ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Καλούμε το κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θα έρθει στο γήπεδο, να έχει υπομονή με την ομάδα που νοσεί, να στηρίξει και να είναι αυτός που θα δώσει φτερά στα ποδάρια των παικτών και θα οδηγήσει την ομάδα σε μια νίκη πρόκριση».

Σχόλια