default-image

Χριστόπουλος: «Δεν μας βοήθησε ο κόσμος»

Ποδόσφαιρο
Χριστόπουλος: «Δεν μας βοήθησε ο κόσμος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1) του Πλατανιά με την Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος καθώς θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν αντέδρασαν σωστά μετά το γκολ που δέχτηκαν, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του και για τον κόσμο που δε βοήθησαν όσο θα έπρεπε.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας  αναφέρθηκε στην αντίδραση του κόσμου μετά το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ σχολίασε και τις φάσεις των αντιπάλων.

«Κάναμε καλό παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κερδίσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και κλείσαμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Το κακό είναι ότι κάποιες στιγμές λειτουργήσαμε πιο πολύ με την καρδιά και λιγότερο με το μυαλό μας. Αυτό πληρώσαμε και σε μια φάση που δεν είχαμε καλή ισορροπία αμυντική στο transition και με μια ευκαιρία προηγήθηκε ο αντίπαλος», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Από εκεί και μετά ο κόσμος δε βοήθησε την ομάδα μου να έχει ηρεμία στο παιχνίδι της. Τα παιδιά παρασύρθηκαν, προσπαθούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω διαρκώς και δείχνανε πολύ εκνευρισμένοι. Προσπάθησα στο ημίχρονο να ηρεμήσω τα παιδιά, ώστε να προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι παίζοντας το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μου πάντα. Τα παιδιά έδειξαν καλή νοοτροπία, είχαμε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία στο β' μέρος, κυριαρχώντας πάλι στο αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι ένα καλό σουτ του αντιπάλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, νομίζω του Μαρκόφσκι και δεν μπορώ να θυμηθώ άλλες καλές ευκαιρίες. Εμείς από την άλλη είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες και για ακόμη μια φορά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε ή να κερδίσουμε άνετα».

Για τις ευκαιρίες της ομάδας του τόνισε: «Σίγουρα εάν καταφέρναμε να πετύχουμε το γκολ στο δοκάρι του Τόρες, τότε θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά ήμασταν 90 λεπτά ανοιχτοί ή αν όχι 90?, τουλάχιστον 75? και παρ΄ όλα αυτά ο αντίπαλος μας δημιούργησε ελάχιστα προβλήματα».

Για τη συνέχεια, σχολίασε: «Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε και ο βαθμός που πήραμε είναι καλός. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και μέσα και έξω από την έδρα μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με πάρα πολλές πιθανότητες σε όλα τα επόμενα παιχνίδια, οπότε πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και από εκεί και μετά να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News