default-image

Σε καθοριστικό παιχνίδι ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Σε καθοριστικό παιχνίδι ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικής σημασίας δίνει αύριο στις 7:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο Εργοτέλης, υποδεχόμενος τον ανανεωμένο Ατρόμητο του Νίκου Νιόπλια που προέρχεται από το επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ.  

Η βαθμολογική θέση της ομάδας επιβάλει τη νίκη που θα της δώσει μία σχετική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια και την προσπάθεια που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Ματζουράκη που δεν υπολογίζει σε 5 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Εργοτέλης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλη, Γκέντσογλου αλλά και Χαντί.

Ο Γκέντσογλου δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής ενώ για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι τίθεται εκτός δράσης ο Χαντί χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σε ότι  αφορά  την αρχική ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1 ο Σαράνοφ  αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά πιθανώς θα βρεθεί ο Τζανακάκης και αριστερά ο Λυκογιάννης ενώ στα στόπερ οι Λουβιόν και Γκόρκς. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μποε Καν και Κοζορώνης έχοντας μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Χουλά να πλαισιώνεται δεξιά από τον Γιουσούφ και αριστερά από τον Καλέ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα για την θέση έχει ο Τζίλας χωρίς να αποκλείεται από την αρχή και η χρησιμοποίηση του Σολάρι.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια υπενθυμίζουμε ότι ισχύσει ότι και στο ματς με τον Πανιώνιο που προηγήθηκε. Δηλαδή η Γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ εκτός από τη θύρα 9 όπου το κόστος είναι 20 ευρώ ενώ ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News