Αθλητισμός

Μαρινάκης: «Αξίζουν μόνο συλλυπητήρια…»

Για κτηνωδία μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσον αφορά στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

«Ήταν μια ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα αξίζουν μόνο συλλυπητήρια», τόνισε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Τα λεγόμενα του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ στην κάμερα της Nova:

«Δυστυχώς σήμερα υπήρξε μία κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά δεν τα έχω ζήσει ποτέ. Με το που μπήκε η ομάδα έγινε εισβολή φιλάθλων. Πέτρες, μπουκάλια, είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας.

Αυτά τα έβλεπα στην τηλεόραση όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ. Ήταν μια ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα αξίζουν μόνο συλλυπητήρια.

Σήμερα ήταν ήρωες. Σε τέτοιες συνθήκες δεν παίζεις. Τραυματίστηκε παίκτης μας. Αλλά ξέρετε γιατί γίνονται. Γιατί ένα κανάλι, 2-3 ραδιόφωνα, μια εφημερίδα βομβαρδίζουν το ποδόσφαιρο. Και λίγα έγιναν.

Να τους χαίρεστε αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια, καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει και ούτε θα γίνουν ποτέ. Γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο.

Άλλοι παίκτες μας είναι χτυπημένοι, άλλοι είναι σοκαρισμένοι, άλλοι στεναχωρημένοι. Αυτά δεν τα έχουν δει πουθενά. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κριτική αυτό το ματς».

Σχόλια