default-image

Επεισοδιακό το ντέρμπι το Αλκαζάρ, νίκη του Ολυμπιακού Βόλου 0-1

Ποδόσφαιρο
Επεισοδιακό το ντέρμπι το Αλκαζάρ, νίκη του Ολυμπιακού Βόλου 0-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην τριάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ, έμεινε η ΑΕΛ, η οποία γνώρισε την ήττα (1-0) στο Αλκαζάρ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ''βυσσινί σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά οι ''ερυθρόλευκοι'' ήταν εκείνοι που κατέκτησαν το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Επρόκειτο για ένα ντέρμπι με πολύ ένταση, δυνατές μονομαχίες, κόκκινη (73' Πινδώνης), αλλά και πολύ ξύλο. Στο 80' οπαδοί της ΑΕΛ κινήθηκαν προς το σημείο όπου βρίσκονταν φίλοι της ομάδας του Βόλου, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και να κάνει χρήση χημικών. Για περίπου 20 λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς ο διαιτητής  Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) εκτιμούσε ότι με τις συνθήκες που επικρατούσαν δεν ήταν δυνατό να δοθεί συνέχεια. Η Αστυνομία ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, κάτι που δεν έκανε αποδεκτό η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Δυνάμεις των ΜΑΤ, πάντως, έδιωξαν τους οπαδούς από το σημείο πίσω από τον δεύτερο βοηθό και στις 20:08 το ματς ξεκίνησε ξανά. Όχι πάντως ότι τα επεισόδια σταμάτησαν, μια και οι οπαδοί των γηπεδούχων συνέχισαν να σπάνε καθίσματα και να τα πετούν στους βοηθούς και στην Αστυνομία. Η ΑΕΛ όχι μόνο έχασε το ματς, όχι μόνο χάνει έδαφος στην προσπάθεια για πλέι οφ, αλλά είναι δεδομένο ότι θα της επιβληθεί και τιμωρία.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στον Ολυμπιακό Βόλου πέτυχε στο 52' με κεφαλιά ο Μπάρμπας, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, έκανε περισσότερες τελικές, αλλά δεν είχε την ουσία.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας (46' Ν' Γκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70' Πίντο), Ελιομάρ (60' Ρίστοβιτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Θέος (57' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβαλίεφ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News