default-image

"Λύγισε" και υπέστη βαριά ήττα (6-1) ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Λύγισε" και υπέστη βαριά ήττα (6-1) ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πολλά προβλήματα, η έλλειψη επιλογών και η κακή αγωνιστική μέρα «λύγισαν» τον ΟΦΗ, κόντρα στον ούτως ή άλλως πολύ ποιοτικό Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Ηρακλείου υπέστη «βαριά» ήττα με 6-1 για την 25η αγωνιστική, σε ένα δύσκολο γήπεδο λόγω της συνεχόμενης βροχής.

Αρκετά λάθη από τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου (πήγε με 14 στην Τρίπολη), ενώ οι «ασπρόμαυροι» τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Μάιρον Τζορτζ.

Χατ-τρικ πέτυχε για τους νικητές ο Μπαράλες (4', 41', 79'), δύο γκολ ο Μάσα (45', 66') και ένα πρόσθεσε ο Πάρα (91'). Το γκολ της τιμής πέτυχε για τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος (88'), με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Παντελιάδης, Μουνάφο (70' Τιε Μπι), Ιγκλέσιας, Ρόλε (76' Φερνάντες), Γιαννιώτας, Μάσα (69' Πάρα), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Φαζός, Μακρής, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (77' Μανιδάκης), Μαραθιανός (46' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News