default-image

Ανανέωσε ως το 2017 ο Ρατς με τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε ως το 2017 ο Ρατς με τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ραζβάν Ρατς ως το 2017 καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Ο Ραζβάν Ρατς κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του από την αρχή της τρέχουσας σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες ο Ρουμάνος μπακ-χαφ είχε προαναγγέλλει με δηλώσεις στην πατρίδα του την επέκταση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το 2017, κάτι που η διοίκηση τόνισε ότι θα γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα.

Τελικά αυτό έγινε σήμερα, Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς άσου για άλλα δύο χρόνια.

Μιλώντας για τη νέα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Ρατς είπε: «Νομίζω πως είχα ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο, μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο και το έκανα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μόλις μιλήσαμε για την επέκταση του συμβολαίου μου, αποδέχτηκα την προσφορά».

Όσο για το αν θα υπάρξει και… επόμενο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο κι αν αποδώσω καλά, έχω πιθανότητες να υπογράψω και νέο συμβόλαιο μετά το 2017. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψω για να αποδείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση και αν βοηθήσω την ομάδα».

Οι φιλοδοξίες του δεν αλλάζουν. «Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, να πάρει το πρωτάθλημα και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να τους πετύχουμε», τόνισε.

Τέλος, κληθείς να δώσει μια εξήγηση για την καθίζηση της ομάδας του το προηγούμενο δίμηνο, είπε: «Οι λόγοι μπορεί να είναι περισσότεροι από ένας. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς. Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Είμαι ένας παίκτης, μπορεί να έχω περισσότερη εμπειρία από τους άλλους, αλλά είμαι ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί για το καλύτερο. Στη ζωή ενός παίκτη υπάρχουν καλές και κακές περίοδοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η δύναμη της συνήθειας, αυτή η ασυναίσθητη σκωπτική διάθεση με την οποία τείνουμε ν’ αντιμετωπίζουμε ό,τι καινούριο έρχεται να ταράξει τη ρουτίνα μας ήταν το βασικό του εμπόδιο. Πριν καν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το ξεπέρασε δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία. Μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου κέρδισε τρία βραβεία MVP μήνα (Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος), ένα Best Goal και κάτι πολύ σημαντικότερο. Την εκτίμηση του κόσμου που στο πρόσωπό του είδε μια πολύ ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Ρατς συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News