Αθλητισμός

Μπλεξίματα για την ΑΕΚ

Από το πουθενά… προκύπτουν μπλεξίματα για την ΑΕΚ, αφού ο Ντάρκο Ζόριτς βρίσκεται σε δικαστική κόντρα με τον πρώην ατζέντη του, τον Ντούσαν Μπρίστινα.

Ο Μπρίστινα φέρεται να διεκδικεί το ποσοστό που του αναλογεί από την μεταγραφή του Μαυροβούνιου χαφ στην «Ένωση» το καλοκαίρι του 2014.

Όπως αποκαλύπτει η «Live Sport», ο FIFA agent είχε μείνει εκτός από τις συζητήσεις που είχε η ΑΕΚ με τον Ζόριτς, κάτι που τον ενόχλησε στον μέγιστο βαθμό. Μάλιστα, μέσω του νομικού του εκπρόσωπου (Μίλος Πέγιοβιτς) φέρεται να έχει κάνει ήδη καταγγελία στη FIFA και απειλεί τον «Δικέφαλο» με απαγόρευση μεταγραφών για τα λάθη που έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υποστηρίζει πως ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να γνωρίζει πως έχει κάνει κάποιο λάθος, ενώ τους παρέπεμψε να μιλήσουν με τον κ. Μπάκρατς, ο οποίος εμφανίστηκε ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και τον κ. Ραντούλοβιτς, ο οποίος ήταν ο νομικός που χειρίστηκε την υπόθεση από την πλευρά της Τσέλικ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σχόλια