Αθλητισμός

Βέλιτς: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Η κατάκτηση της νίκης κόντρα στην Ερμιονίδα αποτελεί μεγάλο κίνητρο για την Επισκοπή, όπως σημείωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός των Ρεθυμνιωτών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/2, 15.30) κόντρα στην ομάδα του Κρανιδίου, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους μετά το 3-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών.

«Όπως όλοι αγώνες, έτσι κι αυτό για μας, είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς στη σειρά των αγωνιστικών που έχουμε μπροστά μας. Θα παίξουμε εναντίον ενός καλού κι οργανωμένου αντίπαλου. Έχω την εντύπωση όμως ότι οι παίκτες μου είναι συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό στο οποίο θα κληθούν να επιτελέσουν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Από την πλευρά μας έχουμε μεγάλο κίνητρο να πάρουμε το ματς. Η ουσία για μας, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίζουμε με μυαλό και να δείξουμε υπομονή όσο έχουμε την μπάλα αλλά κι όταν  δεν την έχουμε στην κατοχή μας. Επιπροσθέτως, χρειάζονται και κάποια στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να φτάσουμε σε μια νίκη όπως είναι το πάθος κι ο περιορισμός των λαθών. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι τα παιδιά θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους».

Σχόλια