Αθλητισμός

Η Τσέλσι… αποζημιώνει το θύμα ρατσισμού

Με τον δικό της τρόπο η Τσέλσι δίνει απάντηση στους οπαδούς της που αντιμετώπισαν ρατσιστικά άνδρα στο μετρό μετά τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η αστυνομία έχει αναγάγει σε προτεραιότητά της τον εντοπισμό και την τιμωρία των ανθρώπων αυτών.

Μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο, που δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή για όσα συνέβησαν, ανάλογη θέση πήρε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. «Είμαστε αηδιασμένοι. Ο σύλλογος θέλει να απολογηθεί για την ασυγχώρητη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών», ανέφερε εκπρόσωπος του συλλόγου, ενώ όπως έγινε γνωστό, ήδη η διοίκηση των «μπλε» έχει προσκαλέσει το θύμα της επίθεσης και την οικογένειά του στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπριτζ» καλύπτοντας όλα τα έξοδά του.

Την ίδια στιγμή, η Τσέλσι έχει αναγνωρίσει ανάμεσα στους «δράστες» πέντε άτομα που τιμωρούνται με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό της, ενώ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ατόμων που συμμετείχαν στη ρατσιστική επίθεση, που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Σχόλια