default-image

"Ντόπες" από Περέιρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο
"Ντόπες" από Περέιρα ενόψει Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βίτορ Περέιρα προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στο +6 από το τριφύλλι, αλλά η ήττα από την Ντνίπρο την περασμένη Πέμπτη λειτούργησε ανασταλτικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών κάτι που προσπάθησε να αναστρέψει ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Παρασκευής (20/2) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, θέλοντας να τους ντοπάρει ψυχολογικά και να τους εμψυχώσει ενόψει της "μητέρας των μαχών".

"Ξέρω και ξέρετε και εσείς πολύ καλά πως δεν πήγαμε καλά στην Ουκρανία. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έτσι δεχθήκαμε την πρώτη ήττα μας. Σαφώς και αυτό μας προβληματίζει, όμως ότι έγινε - έγινε και τώρα αυτό δεν αλλάζει", είπε αρχικά στους παίκτες του και συνέχισε:

"Η Ντνίπρο δεν πρέπει να μας απασχολεί τώρα, θα την σκεφτούμε και πάλι από την Δευτέρα. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, ένα ντέρμπι".

"Θέλω να δω άντρες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι ξανά, γιατί πρόκειται για μεγάλο ματς. Θέλω να παλέψετε με πάθος σε κάθε εκατοστό του γηπέδου, για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλω να τα δώσετε όλα, πρέπει να κερδίσουμε", κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News