default-image

Ποδαρικό με δύο μετάλλια για τον Μανώλη Στεφανουδάκη

Σπορ
Ποδαρικό με δύο μετάλλια για τον Μανώλη Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με δύο μετάλλια έκανε... ποδαρικό στις αθλητικές διοργανώσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο Μεσαρίτης παραολυμπιονίκης πήρε μέρος στο διεθνές τουρνουά του Al Ain, όπου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία με μια εξαιρετική βολή μάλιστα στα 8,10 μ. Την Πέμπτη το απόγευμα συμμετείχε και στον ακοντισμό, όπου, κάνοντας μια πολύ καλή βολή στα 27,85 μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι, προκειμένου να πάρει μέρος στο Grand Prix - 7th Fazza Competition, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του 2015. Στους αγώνες του Fazza θα ανταγωνιστεί για άλλη μια φορά με το Μεξικανό χρυσό παραολυμπιονίκη του Λονδίνου στο ακόντιο, Louis Zepeda Felix.

Αναφερόμενος στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα του, ο Μανώλης Στεφανουδάκης επισήμανε: «Οι πρώτοι αγώνες για το 2015 ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αφού είχα να αντιμετωπίσω πολύ δυνατούς συναθλητές και από τις τρεις κατηγορίες, που αγωνιζόμασταν με σύστημα πόντων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί βλέπω να ανεβαίνω σιγά-σιγά μέτρα. Προσπαθώ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχω να κάνω το καλύτερο. Και κυρίως, σε διοργανώσεις που ξέρω ότι είμαι ο μοναδικός αθλητής που εκπροσωπώ τη χώρα μου.

Θέλω τα μετάλλιά μου αυτά να τα αφιερώσω στους προπονητές μου Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, που τόσα πολλά μου προσφέρουν καθημερινά, γιατί χωρίς τη σημαντική τους βοήθεια δε θα τα είχα καταφέρει. Ιδιαιτέρως, όμως στον Γιώργο Βαρβεράκη, που ξέρω πόσο θα ήθελε σήμερα να είναι κοντά μου, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα υγείας του τον κράτησαν στην Κρήτη, και να του ευχηθώ περαστικά και γρήγορα κοντά μας στους αθλητικούς αγώνες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., MINOAN LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ, γιατί χωρίς την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτό το αθλητικό μου ταξίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News