default-image

Μέσα ο Σαλούστρος, αμφίβολος ο Μαργαρίτης

Μπάσκετ
Μέσα ο Σαλούστρος, αμφίβολος ο Μαργαρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Χρήστος Σαλούστρος ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στην Πυλαία.

Ο Ρεθυμνιώτης φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά σήμερα (20/02) αισθάνθηκε καλύτερα και κατάφερε να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον ημιτελικό αγώνα του με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, δεν τίθεται πλέον θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο (22/02, 17.30) ματς, στο κλειστό της Πυλαίας, στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο «PAOK Sports Arena» βρέθηκε για ακόμα μία ημέρα σήμερα (20/02) και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ακολουθώντας ατομικό, αντίθετα παροπλισμένος παραμένει ο Κώστας Κακαρούδης. Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και συνέχισαν με την προπόνηση. Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί αύριο (21/02). Θυμίζουμε πως εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που βρίσκεται εκτός προπονήσεων εξαιτίας μυϊκού σπασμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News