default-image

Κάλεσμα στον κόσμο από τους παίκτες του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Κάλεσμα στον κόσμο από τους παίκτες του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα.

«Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Σας περιμένουμε στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια να μας βοηθήσετε να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε», σημειώνει ο εκ των αρχηγών, Φανούρης Γουνδουλάκης.

«Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελάτε όλοι στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη», τονίζει ο -επίσης εκ των αρχηγών- Άλκης Δημήτρης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Χσριτόπουλος αναφέρει: «Φτάσαμε στην πιο σημαντική και στην πιο δύσκολη καμπή του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει να δώσει καθοριστικούς αγώνες, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League. Σε αυτή την προσπάθεια μοναδικούς συμπαραστάτες έχουμε εσάς, τους φιλάθλους μας. Ελάτε στο γήπεδο. Στηρίξτε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας. Βοηθήστε μας να φτάσουμε στη νίκη και στον στόχο. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Σας περιμένω…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News