default-image

Φαν του Γκουαρντιόλα ο Ρόμπεν

Αθλητισμός
Φαν του Γκουαρντιόλα ο Ρόμπεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά έχουν γραφεί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την προπονητική του ευφυία. Πριν λίγες μέρες μίλησε για αυτήν και ο «τεράστιος» Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και ο Τσάβι οποίος δήλωσε ότι θέλει να ακολουθήσει τα «βήματά» του.

Το εγκώμιο του Πεπ έπλεξε και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο Άριεν Ρόμπεν, που συνεργάζεται με τον Καταλανό τους τελευταίους 18 μήνες.

Ο Ολλανδός τόνισε στον Guardian: «Όταν άρχισα να δουλεύω μαζί του, παρατήρησα ότι εμβαθύνει πάρα πολύ στο αντικείμενο. Η εξυπνάδα του είναι το κάτι άλλο. Τακτικά είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και μαζί του εξέλιξα αρκετά το παιχνίδι μου. Κάναμε αρκετή δουλειά αυτούς τους 18 μήνες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Μαζί του έχω μία υπέροχη σχέση. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται για το ποδόσφαιρο και η ευκολία με την ποία προσαρμόζει τις τακτικές του στο υλικό. Χρησιμοποιούμε όλα τα συστήματα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να παίζω πρακτικά παντού. Με τον Πεπ μπορείς να συζητήσεις τα πάντα. Και ο ίδιος είναι ευτυχισμένος να μιλάει για ποδόσφαιρο ακόμα και στις 3 το ξημέρωμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News