Αθλητισμός

Μονιάκης: "Είμαι… στρατιώτης του ΟΦΗ"

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή μέρα για τον Μανόλη Μονιάκη, που παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής, με την εκτέλεση φάουλ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, αφιέρωσε την διάκριση αυτή στην οικογένεια του, ενώ παρέλαβε το βραβείο από το γιατρό της ομάδας, Γιώργο Στεφανουδάκη.

Στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Μπορεί να το πήρα εγώ αυτό το βραβείο, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο οι 16 συμπαίκτες μου που είναι στην ομάδα, όσο και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο σύλλογο, παρά τα προβλήματα. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια. Όσο για εμένα, έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ και θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού που στη συνέχεια αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του.

«Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και περισσότερο στην γυναίκα μου και το παιδί μου. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που είναι συνεχώς κοντά μου», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφανουδάκης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας ότι ο ΟΦΗ κάνει ένα μεγάλο αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Σχόλια