Αθλητισμός

"Φόρτωσε" και ο Τζέραρντ με Μπαλοτέλι

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν πίστευε στα μάτια του! Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έβλεπε τον Μπαλοτέλι να παίρνει την μπάλα από τον Χέντερσον και να αρνείται να του τη δώσει για να εκτελέσει το πέναλτι απέναντι στη Μπεσίκτας και δεν κρατήθηκε.

«Ο Τζόρνταν έπρεπε να έχει εκτελέσει το πέναλτι. Οι κανόνες είναι κανόνες. Έπρεπε να είναι ο Χέντερσον ο εκτελεστής. Αυτό που έκανε ο Μάριο ήταν ασεβές», τόνισε ο Τζέραρντ ο οποίος λόγω του τραυματισμού του βρισκόταν στο στούντιο για τον σχολιασμό του αγώνα και συνέχισε: «Εντάξει, συγχαρητήρια που το πέτυχε αλλά δεν είναι ποτέ καλό να βλέπεις ποδοσφαιριστές να τσακώνονται στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι ο Χέντερσον χειρίστηκε το περιστατικό αυτό πολύ σωστά. Διαπίστωσε ότι ο Μάριο πραγματικά ήθελε πολύ να σκοράρει. Ο Τζόρνταν αποχώρησε την κατάλληλη στιγμή και χειρίστηκε πολύ καλά τις ερωτήσεις που δέχθηκε μετά το ματς για το περιστατικό», ανέφερε σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Τζέραρντ.

«Ο Τζόρνταν είναι ο αρχηγός. Και ο Μάριο δεν τον σεβάστηκε, ναι όμως σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τέρμα. Βέβαια το πέναλτι αυτό νομίζω ότι έξι ή επτά παίκτες θα ήθελαν να το εκτελέσουν. Εάν όλοι έπρατταν έτσι, τι θα συνέβαινε τότε; Για τον λόγο αυτό υπάρχουν οι κανονισμοί», κατέληξε.

Σχόλια