Αθλητισμός

Όλα... ανοιχτά στον ΠΑΟΚ

Κράτησε τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρά το κλίμα που υπήρχε εις βάρος του, ενώ ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου και προσπαθεί να μεταπείσει τον Ζήση Βρύζα, που παραιτήθηκε την Τετάρτη.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ, καθώς μοιάζει δυσαρεστημένος από τη λειτουργία που έχει σε κάποια πόστα στον σύλλογο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μάλλον για να το δούμε.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αγνοείται. Την Τετάρτη υπέβαλλε εγγράφως την παραίτηση του και από το πρωί της Πέμπτης οι άνθρωποι της ΠΑΕ τον αναζητούν για να του αλλάξουν γνώμη, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν.

Μάλιστα, αυτή η κίνηση του Βρύζα έχει σοκάρει αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας που επικοινώνησαν χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας με στελέχη της ΠΑΕ για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Απορημένοι είναι οι ξένοι, όπως για παράδειγμα ο Ρικάρντο Κόστα και ο Κριστιάν Νομπόα, που αποκτήθηκαν πριν λίγο καιρό στον ΠΑΟΚ, έχοντας δώσει τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα, συμφωνώντας με το πρότζεκτ που τους παρουσίασε. Ωστόσο, βλέπουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίον μίλησαν για να έρθουν στην Ελλάδα, είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν άμεσα.

Η περίπτωση του Ρατς, που έμοιαζε να οδεύει σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την επέκταση του συμβολαίου του, θα πάει στην άκρη για λίγο καιρό και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την κατάληξη του θέματος.

Όλα αυτά, ενώ υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το Σάββατο (21/2, 19:30) ο ΠΑΟΚ παίζει στη Βέροια. Εκτός έχει τεθεί ο Φάνης Τζανδάρης, ενώ οι Περέιρα, Ρατς, Κωνσταντινίδης είναι «OK» και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κάνει θεραπεία τις τελευταίες ημέρες.

Σχόλια