default-image

Αύριο το 1ο LoveRun με νέα διαδρομή

Ηράκλειο
Αύριο το 1ο LoveRun με νέα διαδρομή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νέα διαδρομή αλλά με περισσότερη αγάπη για το τρέξιμο θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο ο εξ αναβολής αγώνας του 1ου LoveRun στο Ηράκλειο. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας του Λιμεναρχείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου μετά την απαγόρευση διέλευσης στο λιμενοβραχίονα του φρουρίου Κούλε λόγω σοβαρών καταστροφών από την κακοκαιρία των προηγουμένων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun ανακοίνωσε την αλλαγή του σημείου εκκίνησης και τερματισμού αλλά και της διαδρομής της διοργάνωσης.

Νέο σημείο εκκίνησης-τερματισμού ορίζεται ο χώρος έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο δίπλα από το Marina Cafe. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν την παραλιακή διαδρομή έως τον κόμβο της λεωφόρου Καζαντζίδη με στροφή μέσα στο καρνάγιο και επιστροφή στο χώρο τερματισμού με θέα το φρούριο Κούλε, συνολικής απόστασης 4.000 μέτρων.

Η ιδιαιτερότητα του "Love Run" είναι ότι δρομείς τρέχουν σε ζευγάρια δεμένοι με το "κόκκινο νήμα της μοίρας". Ο μύθος λέει ότι «ένα αόρατο κόκκινο νήμα συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περίστασης. Το μαγικό αυτό νήμα μπορεί να τεντωθεί, να μπερδευτεί αλλά ποτέ δε σπάει». Είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος αλλά παράλληλα μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μπορείτε λοιπόν να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή για την Αγάπη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας, το φίλο/η σας, το παιδί σας και να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και προσφοράς τρέχοντας ή ακόμη και περπατώντας σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν T-shirts της διοργάνωσης, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή".

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 12:00, ενώ η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνει την ημέρα διεξαγωγής του LoveRun, δηλαδή αύριο από τις 10:30 έως τις 11:30, από τη Γραμματεία του LoveRun στο χώρο έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει "party for runners" με μουσική από γνωστό DJ, θα δοθούν τα μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, θα μοιραστούν γλυκά και θα κληρωθούν δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977690818 καθώς και στο www.loverun.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News