default-image

Ικανοποιημένος ο Σάκοτα

Μπάσκετ
Ικανοποιημένος ο Σάκοτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα αποδίδοντας σε λεπτομέρειες την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ενδιαφέρον. Ίσως για μας το να παίξουμε μέσα σε τρεις μέρες δύο τόσο δυνατά παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Παρ' όλα αυτά κάναμε καλή προσπάθεια και στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες μας στοίχισαν τη νίκη. Μπορεί επειδή ακόμη δεν γνωριζόμαστε ακόμη πολύ καλά και δεν βρήκαμε τις σωστές λύσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και είχε έναν Σπανούλη που μας έκανε μεγάλη ζημιά με τους πόντους και τις ασίστ του. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν χάνουμε, αλλά βλέπουμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και μπορούμε να έχουμε μια καλή θέση στα play offs για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια για τις εντυπωσιακές νίκες στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ δεν είχε άγχος, απάντησε: «Ναι, είχαμε λιγότερο άγχος. Δεν ήμασταν τόσο αγχωμένοι. Στο ΟΑΚΑ πρώτη φορά παίζαμε με τόσο κόσμο και ίσως επηρεάστηκαν οι παίκτες. Είδαμε τι σημαίνει καλή άμυνα. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πάρα πολύ καλή, παρότι βάλαμε 77 πόντους και με τις βολές θα βάζαμε παραπάνω».

Για τις χαμένες βολές και το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, είπε: «Είχαμε και στο προηγούμενο ματς κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά, εκεί πήρε διαφορά και ο Παναθηναϊκός. Καταφέραμε πάντως σήμερα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα λυπάμαι για την προσπάθεια των παιδιών, γιατί κάποιες λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο, όπως ότι δεν κάναμε φάουλ στον Καββαδά και στον Σλούκα ενώ είχαμε να δώσουμε, ή κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση. Οι πολλές χαμένες βολές μπορεί να είναι και κούραση. Δεν έχουμε δοκιμάσει την ομάδα σε τόσο δυνατά ματς σε τρεις μέρες. Όμως είναι κάτι καλό για μας, γιατί του χρόνου θέλουμε να παίζουμε στην Ευρώπη και πρέπει να αντεπεξερχόμαστε σε τέτοιες συνθήκες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News