default-image

Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

Σπορ
Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ εξέτασε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης με τους ερυθρόλευκους να τιμωρούνται για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΑ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το φύλλο αγώνα ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους ερυθρόλευκους αφού οι διαιτητές είχαν καταγράψει όλες τις ρίψεις αντικειμένων, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Γκόμες και Καρασαββίδη.

Εάν ισχύσει η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά έχει δικαίωμα έφεσης, τότε θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα παιχνίδια με την Ορεστιάδα και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η απόφαση: "Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα- έκθεση κομισάριου έκθεση Αστυνομικής διεύθυνσης και ΔΕΑΒ, του αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ στις 15-2-2015 για την 16η αγωνιστική) το ΜΠΔΟ επιβάλλει στο ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π:

Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4000€) Eυρώ, κατ΄άρθρο 1,17,19,22, 23 περ. β του ειδικού πειθαρχικού νόμου της ΕΣΑΠ και του 41Ζ παρ. 3γ περ (εδάφιο τελευταίο) του ν. 2725/99".

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων:

17η Αγωνιστική 21/02

ΜΕΝΤ - Ολυμπιακός

18η Αγωνιστική 28/02

Ολυμπιακός - Ορεστιάδα

19η Αγωνιστική 07/03

Κηφισιά - Ολυμπιακός

20η Αγωνιστική 21/03

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News