default-image

Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Κοντονής

Αθλητισμός
Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο και ζήτησε να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις που αφορούν τα σπορ!

Αρκετές είναι οι υποθέσεις που αφορούν τον αθλητισμό και άπτονται της ελληνικής δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις που αφορούν παράνομο στοιχηματισμό, τη διαφθορά αλλά και την πιθανότητα ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι αυτές που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τον κόσμο των σπορ στη χώρα μας και φαίνεται πως πλέον υπάρχει πολιτική βούληση να αλλάξει σελίδα και να διαλευκανθούν όλα τα ζητήματα.

Την Πέμπτη (19/02), έγινε συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για όλες τις υποθέσεις του αθλητισμού που αφορούν παράλληλα και την δικαιοσύνη, με το συμπέρασμα να είναι το πώς θα κινηθούν για να επισπεύσουν τη διαδικασία επίλυσής τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News