Αθλητισμός

Δεν αρέσει ο Σιδηρόπουλος στον Παναθηναϊκό

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η επιλογή του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» σε άλλες αναμετρήσεις τους στο παρελθόν είχαν εκφράσει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και του Γρεβενή.

Ο Σιδηρόπουλος είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη στο Κύπελλο στο οποίο οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού είχαν προβληματιστεί από την απόφαση του να δείξει άμεσα κόκκινη στο Μέντες.

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος είχε σφυρίξει πέρσι στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 3-0, με τους πράσινους και πάλι όμως να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το πέναλτι που είχε εκτελέσει ο Ντομίνγκες και το είχε χάσει.

Παλιότερα είχε αποβάλει τον Κατσουράνη στο παιχνίδι με τα Γιάννινα στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να βγάζουν ανακοίνωση για τις αποφάσεις του.

Τέλος, o Γρεβένης ήταν παρών στα τελευταία τρία ντέρμπι «αιωνίων» ενώ ήταν και βοηθός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στο ματς Κυπέλλου των ερυθρολεύκων με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Σχόλια