Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: «Πλέον μπαίνουμε σε τροχιά πλέι οφ»

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ρέθυμνο Aegean επί του Πανιωνίου χθες έχει φέρει ανακούφιση και αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας καθώς όλα δείχνουν ότι ξαναβρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της.

Εμφανώς ικανοποιημένος είναι και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη της ομάδας του πολύ σημαντική καθώς βάζει το Ρέθυμνο σε τροχιά πλέι οφ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες και σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο, αλλά και σε ό,τι αφορά την ομάδα μας. Ευτυχίσαμε να έχουμε πολύ καλή απόδοση. Παίξαμε πολύ οργανωμένα, επέστρεψε στο παιχνίδι μας η καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι έξτρα πάσες και έτσι βάλαμε καθοριστικά σουτ. Η ομαδική δουλειά στην άμυνα, παρά τα λάθη που έγιναν και η δυναμική μας στα ριμπάουντ, μας βοήθησαν πολύ. Τρέξαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και πήραμε μια νίκη που ανακουφίζει την ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους παίκτες του Κρις.

Το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά έχουν δουλέψει. Ακόμα υπάρχει δρόμος και πρέπει να μείνουν όλοι ενωμένοι, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της, έστω και την τελευταία στιγμή. Όλα τελειώνουν την τελευταία αγωνιστική, στο τελευταίο σφύριγμα. Όλα γίνονται. Το έχουμε δει πολλές φορές. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί μπαίνουμε σε πορεία πλέι οφ. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας, μολονότι έγινε αρκετά μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και το μπάτζετ ήταν χαμηλό. Ζητούμενο ήταν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, από πέρυσι».

Σχόλια