Αθλητισμός

Σοβαρές καταγγελίες από τον Κονέ

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει ο Εμάνουελ Κονέ μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Λεβαδειακό.

Ο άσος των Βοιωτών, υποστηρίζει πως ο Λεβαδειακός τον άφησε άστεγο και εκτός προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Goal», ο Κονέ που έχει φτάσει την υπόθεση στον ΠΣΑΠ, στον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών της πατρίδας του, αλλά και τον γαλλικό, εμφανίστηκε στην Αθήνα στα γραφεία του ΠΣΑΠ και κατήγγειλε πως κατά την επιστροφή του στην Λιβαδειά μετά τον θάνατο του πατέρα του, βρήκε άλλον ποδοσφαιριστή στο σπίτι του.

Όπως τόνισε επίσης, έλαβε και μήνυμα πως αν δεν υπογράψει την ανανέωση δεν θα ξαναπροπονηθεί με την ομάδα. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως πληρώνει από την τσέπη του το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει, όπως επίσης και ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός τον ανάγκασε να στείλει την οικογένειά του στην Γαλλία.

Διαψεύδει ο Λεβαδειακός

Αυτό που τονίζουν από την ομάδα της Βοιωτίας είναι το εξής: «Σηκώθηκε κι έφυγε με την οικογένειά του. Μας άφησε και τα κλειδιά του σπιτιού. Μας είπε ο μάνατζέρ του πως δεν επιθυμεί να γυρίσει πίσω. Ότι είχε πρόταση από το Κατάρ. Επέστρεψε τελικά μόνος του για να υπογράψει ότι θα φύγει. Η ομάδα όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έκλαιγε. Μας είπε ότι τον κορόιδευαν οι μάνατζερ. Συμφωνήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο και τότε ξανάφυγε».

Πλέον ο ΠΣΑΠ είναι αυτός που θα αναλάβει δράση... Αρχικά θα βρεθεί στην Λιβαδειά όπου θα διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο ώστε να τα βρουν οι δύο πλευρές, ενώ θα προχωρήσει και σε μια αρκετά σημαντική κίνηση. Θα καταβάλει τα 675 ευρώ για τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο από τις 30/1.

Σχόλια