default-image

Πήραν προβάδισμα Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο

Ποδόσφαιρο
Πήραν προβάδισμα Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Πόρτο απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τα σημερινά πρώτα παιχνίδια. Οι «μερένχες» επικράτησαν 0-2 στη Γερμανία της Σάλκε, ενώ οι «δράκοι» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην Ελβετία με την Βασιλεία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα, μετά από πολύ καιρό (26') και έδωσε το έναυσμα για την επικράτηση της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, με τον Μαρσέλο να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στο 79' μ' ένα εκπληκτικό σουτ.

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Αόγκο, Νόιστεντερ (57' Κίρχοφ), Χέγκερ (80' Μάιερ), ΚΠ Μπόατενγκ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (33' Πλάτε).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (82' Αρμπελόα), Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Λούκας Σίλβα, Κρόος, Ίσκο (85' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Χαβιέρ Ερνάντες).

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βασιλείας προηγήθηκε από νωρίς (11'΄) με τον Γκονζάλες, αλλά οι Πορτογάλοι πέτυχαν το γκολ που ήθελαν στο 79' χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντανίλο.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου έγινε κάτι πρωτοφανές, καθώς η Πόρτο ισοφάρισε με τον Καζεμίρο, οι παίκτες πανηγύριζαν, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κλάτενμπεργκ ακύρωσε το γκολ, καθώς ο βοηθός του τον ενημέρωσε πως δύο παίκτες ήταν οφ-σάιντ στην μικρή περιοχή, εμποδίζοντας τον τερματοφύλακα των Ελβετών, Τόμας Βάλτσικ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Τόλαντ Τζάκα, Σούχι, Σαμουέλ, Σαφάρι, Ελνενί, Φάμπιαν Φράι, Τσούφι, Ντέρλις Γκονσάλες (25' Καλά), Γκάσι, Στρέλερ (63' Εμπολό).

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μαρκάνο, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες (68' Ρούμπεν Νέβες), Τέγιο, Μπραχιμί (61' Ρκάρντο Κουαρέσμα), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News