default-image

Αντιδρά ο Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο

Μπάσκετ
Αντιδρά ο Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται στον «έκπτωτο Δ. Γιαννακόπουλο» που «προκλητικά παραβιάζει τις τέσσερις (!) αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή στα Δικαστικά χρονικά απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο Δ. Γιαννακόπουλος απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σέβεται τους θεσμούς και την νομιμότητα.

    «Συγκέντρωση στο πλάνο μας» εν όψει ΑΕΚ

    Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Τσαϊρέλης!

    Δίχως προβλήματα ο Ολυμπιακός εν όψει ΑΕΚ

    Τσαϊρέλης κι επίσημα μέσω... Τενερίφης!

Τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015, γίναμε ξανά μάρτυρες του ίδιου σκηνικού που επαναλαμβάνεται πλέον σαν φαρσοκωμωδία.

Για τέταρτη (!) συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο έκπτωτος Δ. Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε και πάλι παράνομα στο Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ, εξακολουθώντας προκλητικά να παραβιάζει τις τέσσερις (!) αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του έχει απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 (!). Συγκεκριμένα:

• Με την υπ' αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.

• Με την υπ' αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.

• Με την υπ' αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες.

• Με την υπ' αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ, Αξιότιμε κ. Αθλητικέ Εισαγγελέα θα επέμβετε ή ο έκπτωτος Δ. Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να περιπαίζει και να περιφρονεί τους θεσμούς και τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης;

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News