default-image

Δεν δέχεται η Σούπερ Λίγκα αλλαγή ημέρας στο Ολυμπιακός- Αστέρας

Ποδόσφαιρο
Δεν δέχεται η Σούπερ Λίγκα αλλαγή ημέρας στο Ολυμπιακός- Αστέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διεξαγωγή της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ παραμένει στον... αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητικά στην επιστολή της ΕΠΟ με την οποία ζητούσε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της Λίγκας «δεν προσκρούει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε κανένα κανονισμού βάσει του ΚΑΠ», για να υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ημερομηνίας.

Επίσης, από την Σούπερ Λίγκα επισημαίνουν ότι το πρόγραμμα για τις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας είναι γνωστό από το Δεκέμβριο, ουσιαστικά μεταφέροντας τις ευθύνες στην ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 5 Μαρτίου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα και ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Top 16 της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ενδεχόμενο να συναντηθούν οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και να υπάρξουν επεισόδια είναι η αφορμή για το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει. Λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος -εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα- έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα της ίδιας εβδομάδας, δεν μπορεί να αλλάξει ημέρα η ρεβάνς Κυπέλλου.

Αυτό ζήτησε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δηλαδή, να μετατεθεί η ημέρα της σέντρας της αναμέτρησης πρωταθλήματος την Κυριακή από την Δευτέρα, για να μπορεί να έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 48 ωρών και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να γινόταν την Τετάρτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News