Αθλητισμός

Βαρύς ο πέλεκυς για την αποβολή γιατρού!

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, τιμωρώντας τον Ερμή για την διακοπή με την Παλιανή 2008 λόγω αποβολής του γιατρού αγώνα.

Έτσι, μετά την κλήση σε απολογία όλων των εμπλεκόμενων, πήρε την απόφασή της, που είναι η κατακύρωση του αγώνα με 3-0α.α. υπέρ της Παλιανής, αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ερμή από τη φετινή βαθμολογία και -2 από την επόμενη σεζόν!

Αναλυτικά η απόφαση:

«Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 20 /17.02.2015 ο αγώνας της 08/02/2015 ΕΡΜΗΣ - ΠΑΛΙΑΝΗ, ο οποίος ΔΙΕΚΟΠΗ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΕΡΜΗΣ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 0-3  υπέρ του Σωματείου ΠΑΛΙΑΝΗ, αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Βαθμολογικό Πίνακα του τρέχον πρωταθλήματος καθώς και 2 Βαθμοί από το Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016 και χρηματικό πρόστιμο 50€».

Πάντως, οι επιβαρυντικές αποφάσεις δεν σταματούν εδώ. Για τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική ποινής οι έδρες τόσο του Ερμή όσο και της Παλιανής 2008 και με πρόστιμο 50 ευρώ κάθε σωματείο. Επίσης, ο ιατρός κ. Μακρυγιαννάκης Νικήτας τιμωρήθηκε με έξι μήνες απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 50 ευρώ.

Σχόλια