default-image

Μητρόπουλος: «Ανηλεής και άδικος ο πόλεμος που δέχεται ο ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Μητρόπουλος: «Ανηλεής και άδικος ο πόλεμος που δέχεται ο ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να έχει συνδεθεί επαγγελματικά με το Ηράκλειο, αλλά δε θα περίμενε κανείς τόσο πάθος για τα θέματα ΟΦΗ. Μάλλον τον... «πορώνει» τον Βίκτωρα Μητρόπουλο η αίγλη της κρητικής ομάδας, ειδικά τώρα, που στα έμπειρα μάτια του, βλέπει τον ΟΦΗ να δέχεται έναν ανηλεή και άδικο πόλεμο. Οι αποκαλύψεις του από την «Άποψη» συνεχίστηκαν και προχθές το βράδυ στη «Μικτή Ζώνη», κάνοντας λόγο για όλα τα μέτωπα στα οποία μάχεται η κρητική ΠΑΕ.

Για να δείξει μάλιστα τη μεθοδευμένη στόχευση, ανέφερε και την επικοινωνία του με τον κ. Οικονομάκη, μετά τη σκανδαλώδη απόφαση να μην οριστεί το ματς με τον Ατρόμητο και να αφαιρεθούν 4 βαθμοί από τον ΟΦΗ. «Τον πήρα στο τηλέφωνο και του είπα πως είναι δυνατόν να βγαίνει μια απόφαση, στις 6:10 μ.μ., ενώ είναι κλειστές οι τράπεζες; Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου να τακτοποιηθεί η οφειλή και μπορεί μια ομάδα να καταστραφεί. Αυτή η τακτική δεν υπάρχει πουθενά σε δικαστικές διαδικασίες... Ξέρετε τι μου απάντησε ο κ. Οικονομάκης; Ναι, είναι κακός, αλλά νόμος»!

Ο διάλογος αυτός είναι ενδεικτικός για να πεισθεί ο καθένας για τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας του νομικού υπευθύνου της Σούπερ Λίγκας, φανερώνοντας το σκοπό του σε βάρος του ΟΦΗ. «Ο ίδιος πέρυσι, για να κρατήσει τις σχέσεις του με τον Αρειανό Γιάννη Ιωαννίδη, ούτε καν κίνησε διαδικασίες». Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ το είπε μάλιστα στην εκπομπή: «Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτός ο άδικος πόλεμος που δέχεται ο ΟΦΗ και πολλά σημεία που αναδεικνύονται είναι ποινικά κολάσιμα, και ξέρω τι λέω. Ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας και να προετοιμάσει μια δυναμική παρουσία με τους δικηγόρους του, και να ζητήσει την αποπομπή του κ. Οικονομάκη».

Τόνισε ακόμη ότι στην ερχόμενη έκδοση της «Άποψης», η έρευνα συνεχίζεται και θα αποκαλυφθούν και άλλοι που κάνουν τους φίλους του ΟΦΗ, αλλά θέλουν να τον ρίξουν κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News