default-image

Εντυπωσιάζει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Εντυπωσιάζει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρελά... κέφια έχει τις τελευταίες εβδομάδες ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που αποδεικνύει ότι εκτός από καλός αμυντικός μπορεί να γίνει και σκόρερ εφόσον το απαιτούν οι περιστάσεις. Με τις φήμες λοιπόν να εντείνονται σχετικά με τις σκέψεις που κάνουν οι Knicks να τον καλέσουν να υπογράψει συμβόλαιο, ο Θανάσης έκανε νέο ατομικό ρεκόρ πόντων στη D-League τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Οι Westchester Knicks ναι μεν ηττήθηκαν από τους Delaware 87ers με 110-105 (πετώντας μάλιστα στα σκουπίδια διαφορά 18 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο), ωστόσο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έβγαλε μάτια με την εμφάνιση του, καθώς τελείωσε το ματς με 36 πόντους και έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του (30), το οποίο είχε σημειώσει στο προηγούμενο παιχνίδι των Knicks, κόντρα στους Maine Red Claws (108-121), στις 7 Φεβρουαρίου.

Η καλή βραδιά από την αρχή φάνηκε για τον Ελληνα σμολ φόργουορντ, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους στην πρώτη περίοδο, είχε 24 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (62-52 υπέρ των Knicks) και πρόσθεσε άλλους 12 στο δεύτερο. Ο Θανάσης έβαλε τους 36 πόντους του έχοντας 7/13 ελεύθερες βολές, 10/14 δίποντα και 3/9 τρίποντα, ενώ πρόσθεσε ακόμα στη στατιστική του 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 39 λεπτά που έπαιξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News