default-image

Οι σκέψεις του Περέιρα για το ματς με την Ντνίπρο

Ποδόσφαιρο
Οι σκέψεις του Περέιρα για το ματς με την Ντνίπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην  Ουκρανία μεταβαίνει η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου αύριο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στον αγώνα με τους Ουκρανούς και δεν τον απασχολεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκεί που «ποντάρει» ο Πορτογάλος προπονητής είναι το γεγονός ότι ο ουκρανικός σύλλογος όλο αυτό το διάστημα κάνει προετοιμασία για να μπορέσει να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών αγώνων με τους «ερυθρόλευκους».

Όλα δείχνουν ο 46χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Σαντάνα (ή Αυλωνίτη) και Μαζουακού. Στον άξονα υπάρχουν τέσσερις επιλογές (Μανιάτης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα).

Για τη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν άλλες τέσσερις λύσεις (Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Αφελάι και Φορτούνης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Τσόρι), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει πιθανότατα ο Μήτρογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ντνίπρο: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News