Αθλητισμός

Έδωσε "μάχη" για τα δελτία και... περιμένει

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης για τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του ΟΦΗ.

Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη νομικά, καθώς όπως τονίστηκε από τα μέλη της επιτροπής, είναι η πρώτη φορά που δικάζει μια τέτοια υπόθεση, προσθέτοντας ότι υπήρξε ευαισθησία κάτι που προκύπτει από το γεγονός ότι ήταν η μοναδική υπόθεση.

Το νομικό επιελείο του ΟΦΗ ανέπτυξε όλες τις πτυχές του θέματος, επισημαίνοντας ότι έχουν καταταθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, υπεύθυνη δήλωση για τις οφειλές). Μάλιστα, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις και στα σημεία που επισημάνθηκαν από την επιτροπή, για το σκεπτικό της πρωτόδικης απόρριψης από την ΕΙΜ.

Θετικά καταγράφεται το γεγονός, ότι δεν υπήρξε αντιδικία, ενώ η απόφαση αναμένεται αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη. Πάντως, από την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου τονίστηκε η ανάγκη να βγει άμεσα η απόφαση, καθώς ζημιώνονται και οι ποδοσφαιριστές (παρέστησαν με νομικό εκπρόσωπο) που είναι σε φάση αναμονής τόσες ημέρες.  

Σχόλια