default-image

Η αποστολή του Πανιωνίου για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του Πανιωνίου για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη. Οι «κυανέρυθροι» είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ρισβάνης επέστρεψε στη… δράση και με τους Οικονόμου, Χατζηισαΐα να έχουν κάνει εξαιρετικό ματς στα Γιάννενα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στα χέρια του επιπλέον επιλογές για το κέντρο της άμυνας καθώς υπάρχει και ο Παντίδος.

Με εξαίρεση τον Χατζηισαΐα, οι υπόλοιποι τρεις (Ρισβάνης, Οικονόμου και Παντίδος) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» (17:15). Ο Χατζηισαΐας είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, ενώ ταλαιπωρείται και από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έμεινε και ο Σιώπης.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας, Καθάριος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News