Αθλητισμός

Στον Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ

Ο Έρικ Αμπιντάλ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, από άλλο πόστο φυσικά, αφού απέρριψε την πρόταση που είχε από την Μπαρτσελόνα! Αυτό, εξάλλου, δήλωσε ο ίδιος στο FranceFootball...

«Η Μπαρτσελόνα μού προσέφερε μια θέση μεταξύ διοίκησης και ομάδας, αλλά δεν καταλάβαινα το νόημα. Ο Μέσι γνωρίζει τον πρόεδρο. Δεν με χρειάζεται. Μου πρότειναν επίσης να αναλάβω ρόλο στις ακαδημίες, αλλά αυτό απαιτεί πολλά ταξίδια. Κι έχω το ίδρυμά μου να ασχοληθώ και φυσικά και την οικογένειά μου», εξήγησε ο Γάλλος σταρ.

Η πρόταση, από την άλλη, του Ολυμπιακού, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, του ταίριαζε καλύτερα... «Θέλουν να αναλάβω θέματα μάρκετινγκ, χορηγιών, προετοιμασίας της ομάδας και να έχω την επικοινωνία με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Είναι πιο εύκολο. Μου αφήνουν επιλογή.

Δεν είναι δουλειά που απαιτεί την παρουσία μου κάπου για 24 ώρες το 24ωρο. Μου ζήτησαν να είμαι στην Ελλάδα τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι λοιπόν απάντησα θετικά. Έδωσα τον λόγο μου. Και εγώ κρατάω τον λόγο μου».

Σχόλια