default-image

AEK- Παναθηναϊκός στις 19:00 στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ
AEK- Παναθηναϊκός στις 19:00 στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια μάχη από τα παλιά, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (19:00, OTE Sport 3) στο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική.

Οι μεν «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο και τη δραματική τους βελτίωση σε σχέση με τον πρώτο γύρο απέναντι στους πρωταθλητές, που με τη σειρά τους θέλουν να αποφύγουν ένα στραβοπάτημα που ενδεχομένως να είναι καταδικαστικό στην προσπάθεια που κάνουν για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Η «Ένωση» θα έχει πολύ κόσμο, καθώς οι προβλέψεις μιλούν ακόμη και για πενταψήφιο αριθμό, στο πλευρό της. Δεν θα έχει, ωστόσο, τους Ντούσαν Σάκοτα και Γιώργο Τσιάκο που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στα δάχτυλα του ποδιού και του χεριού αντίστοιχα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να διαπιστώσει τη δυναμικότητα της ομάδας του στο πρώτο της μεγάλο «τεστ» μετά τις πολύ σημαντικές μεταγραφές που την έχουν μεταμορφώσει, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί η επίσκεψη στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό (17:30).

Στον αντίποδα, το ντεμπούτο του Γκάνι Λαουάλ παίρνει μικρή αναβολή, καθώς ο Νιγηριανός σέντερ έχει ένα πρόβλημα στον ώμο και κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ενοχλήσεις στο πόδι έχει και ο Γιώργος Διαμαντάκος. Αντίθετα επανέρχεται μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες ο Νίκος Παππάς. Στην άκρη του μυαλού των «πρασίνων» υπάρχει φυσικά και ο νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία την Κυριακή, ενώ μεσολαβεί την Τετάρτη ο αγώνας με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κορομηλάς, Μάνος και Ταβουλαρέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News