default-image

Στο «Γεντί Κουλέ» με Πανιώνιο και Ατρόμητο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στο «Γεντί Κουλέ» με Πανιώνιο και Ατρόμητο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έδρα του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα χρησιμοποιήσει ο Εργοτέλης τόσο για το παιχνίδι της Τετάρτης (17:15)με τον Πανιώνιο για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος όσο και αυτό που ακολουθεί την Καθαρή Δευτέρα (19:30)με τον Ατρόμητο αφού το Παγκρήτιο Στάδιο δεν είναι διαθέσιμο προς χρήση σε ότι αφορά τους ανοιχτούς χώρους μετά τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ως γνωστό η Εταιρία Ανάπτυξης και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι το Στάδιο ανοίγει από σήμερα τις Πύλες του ωστόσο αυτό αφορά τους κλειστούς χώρους και το βοηθητικό του Παγκρητίου και όχι τον κεντρικό γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι νεοτέρας δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει τόσο ο Εργοτέλης όσο και τα τμήματα στίβου που φιλοξενούνται στο Στάδιο.

«Το περασμένο Σάββατο συνεδρίασε η Επιτροπή Ελέγχου και καταλληλότητας του Νομού Ηρακλείου στο Παγκρήτιο και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν όλες οι δραστηριότητες του Σταδίου, συμπεριλαμβανομένου και του βοηθητικού γηπέδου πλην του κεντρικού και του στίβου», τονίζει στο www.neakriti.gr o πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Αθλητισμού του Δήμου κ. Κώστα Βαρδαβάς. «Κρίθηκε ότι το Στάδιο είναι ασφαλές για τους χρήστες του  όμως η ζημιά που έχει υποστεί το σκέπαστρο είναι μεγάλη και χρειάζεται χρόνο για να αποκατασταθεί».

Όπως εξηγεί ο κ. Βαρδαβάς δεν μπορεί να ορίσει χρονικά το διάστημα που θα απαιτηθεί για να αποκατασταθεί η ζημιά αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει πρωτίστως η έγκριση της  Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου που είναι και η ιδιοκτήτρια Εταιρία του Παγκρητίου Σταδίου. Και βέβαια ένα άλλο κομμάτι αφορά στο κόστος του έργου, για το οποίο θα πρέπει να συμβάλουν κατά το δυνατόν περισσότεροι, αφού είναι αρκετά υψηλό. «Για να ξεκινήσουν οι εργασίες θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες, όμως από αύριο αναμένουμε νέα επιδείνωση του καιρού…. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, με την βοήθεια και των υπολοίπων φορέων, ώστε το Παγκρήτιο να δοθεί σε πλήρη χρήση το συντομότερο δυνατό».

Σε ότι αφορά το ματς με τον Πανιώνιο, απομένει τώρα να αποσαφηνιστεί εάν θα εκδοθούν νέα εισιτήρια, ή εάν θα χρησιμοποιηθούν αυτά που είχαν κυκλοφορήσει για το ματς της 15ης Ιανουαρίου.

Της Μαρίας Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News