Αθλητισμός

Ο απόηχος του ΟΦΗ- ΠΑΟ και οι αδελφές Βασιλείου στη "Μικτή Ζώνη"

Η μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ από τη μέρα της επιστροφής του Νίκου Αναστόπουλου, με όλα τα γνωστά δεινά της ΠΑΕ και με επίκεντρο την ζηλευτή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και το τρίτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, αποτελούν το κεντρικό μενού της αποψινής Μικτής Ζώνης(22:00, Κρήτη TV). Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

 Επί πλέον θα υπάρξει και παρέμβαση του εκδότη της «Άποψης» Βίκτωρα Μητρόπουλου, για τις σοβαρές αποκαλύψεις για τη δράση του νομικού συμβούλου της Σούπερ Λίγκα κ. Οικονομάκη, αλλά και για τη κορύφωση της έρευνας, που δείχνει «τους δήμιους του ΟΦΗ».

Αστραφτερή θα είναι η συνέχεια τη εκπομπής με την παρουσία των πρωταθλητριών της ΓΕΗ, Ειρήνης και Άννας Βασιλείου, μετά και το χρυσό της πρώτης χθες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με ατομικό ρεκόρ στα 400 μέτρα. ΟΙ δίδυμες αδελφές του κρητικού στίβου, έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και αποτελούν ένα ακόμη σπουδαίο σημείο αναφοράς για τον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό.

Σχόλια