Αθλητισμός

Σκληρή ανακοίνωση των οργανωμένων του ΠΑΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση που επιτίθεται στον Άγγελο Αναστασιάδη και το Δημήτρη Σαλπιγγίδη, κάνει λόγο για «παίκτες – παιδάκια» και βάζει στο στόχαστρο και τη διοίκηση, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

«Αποφασίζουμε να σπάσουμε την σιωπή μας για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ομάδα μας. Παραδεχόμαστε πως αργήσαμε αλλά ο μόνος λόγος ήταν ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα που αγαπάμε περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων, πριν επιτεθεί στον προπονητή του ΠΑΟΚ με βαρύ χαρακτηρισμό και επισημάνει πως μένει «ανέγγιχτος και δίχως κριτική για τα εγωιστικά εγκληματικά του λάθη εις βάρος της ΠΑΟΚάρας μας, δεν έχει θέση στην ομάδα μας και ούτε ταιριάζει με αυτό που πρεσβεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα. Είναι απαίτησή μας το κεφάλαιο (...) Άγγελος Αναστασιάδης να τελειώνει μία για πάντα από τον ΠΑΟΚ».

Ακόμη σημειώνει: «Παίκτες παιδάκια (...) οι οποίοι διαπραγματεύονται το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ λες και είναι παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου με μόλις 5 – 10 ματς στο ενεργητικό τους, πρέπει να τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ χθες. Παίκτες – δημόσιοι υπάλληλοι (Δημήτρης Σαλπιγγίδης) οι οποίοι έχουν προσβάλει τη νοημοσύνη μας και την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ χθες».

Η διοίκηση δεν λείπει από την ανακοίνωση, με αναφορά στους Σαββίδη, Αγγελίδη και Βρύζα και καταλήγει: «Υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας. Όπως το ότι αφήσατε την ομάδα χωρίς παίκτες από το καλοκαίρι. Θέλετε κοινώς να κρύψετε τη βρώμα κάτω από το χαλί.

ΥΓ1 Τα εξιλαστήρια θύματα που ψάχνετε και τα πρόβατα, κύριοι της διοίκησης δεν υπάρχουν πια.

ΥΓ2 Η φετινή χρονιά είναι μακράν η χειρότερη την τελευταία 7ετία. (Αποκλεισμός από Ευρώπη, κύπελλο και εκτός στόχου πρωταθλήματος από τα μέσα της χρονιάς).

ΥΓ3 Πάλι καλά που υπάρχουν τμήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ και χάντμπολ που μας κάνουν περήφανους και αναδεικνύουν την ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά (...)».

Διάβασε περισσότερα στο: Οργισμένη ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Σχόλια