default-image

Εξαιρετικό ντεμπούτο Νιόπλια

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετικό ντεμπούτο Νιόπλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε ο  νέος προπονητής του Ατρόμητου Νίκος Νιόπλιας, μια και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας του Περιστερίου επί του «Δικέφαλου» και μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στάθηκε στις αλλαγές που έφεραν τη μεγάλη εμφάνιση των «κυανόλευκων».

«Είμαι δύο μέρες στην ομάδα, αλλά ζω εδώ. Βλέπω το ποδόσφαιρο και το ξέρω καλά το πρωτάθλημα. Μου ήταν εύκολο να κάνω μερικές αλλαγές, γιατί γνώριζα τα παιδιά. Δούλεψα με τα παιδιά με τακτική. Αλλάξαμε την ομάδα, βάλαμε γρήγορους για την κόντρα, γεμίσαμε το κέντρο τον Κατσουράνη να παίρνει την πρώτη πάσα. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, αλλά το πρόβλημά μας ήταν ότι χρειαζόμασταν μια νίκη», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Αναφορικά με τη «μάχη» για την είσοδο στα play offs, σχολίασε: «Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο εμείς. Έχουμε μπροστά μας δύο ομάδες. Ξέρουμε ότι είναι καλές ομάδες που προηγούνται με τέσσερις βαθμούς. Θα παλέψουμε, με περισσότερη δουλειά και αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News