default-image

Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος από την εμφάνιση στη Ρόδο

Μπάσκετ
Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος από την εμφάνιση στη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη Ρόδο φάνηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Κολοσσό. Διαβάστε τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κολοσσού για τη φιλοξενία και τον κόσμο της Ρόδου για την υποδοχή. Ο Κολοσσός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, αντιμετωπίσαμε με σεβασμό την ομάδα του Κολοσσού που παίζει καλά, θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα και κάναμε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία και καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς προσωπικά".

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν τόνισε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη".

Ο Βασίλης Καββαδάς είπε: "Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω του ότι λείπαμε από τη βάση μας πέντε ημέρες. Πήραμε τη νίκη στο Νίζνι, στη συνέχεια ήρθαμε εδώ και μείναμε δύο ημέρες, θέλαμε τη νίκη, θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και κοιτάζουμε μπροστά".

Λυκογιάννης: "Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο προπονητής των "θαλασσί" δήλωσε: "Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε να παίξουμε με τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε και σε αυτό το παιχνίδι πως η πίεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα ήταν τεράστια για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε υπομονή, δεν σπάσαμε τις παγίδες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλά στάνταρ αμυντικά, είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και γνώριζαν ανά πάσα στιγμή τι έπρεπε να κάνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι, νικήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα γενικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, παίζουμε εκτός έδρας με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και εντός έδρας με ομάδες που κυνηγάνε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς καλή συνέχεια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News