Αθλητισμός

Αναστόπουλος: Καταθέσαμε την ψυχή μας

Ο Νίκος Αναστόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, από την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του στο ματς με τον Παναθηναϊκό , αλλά και σίγουρος πως στο τέλος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος:

"Για ένα ακόμα ματς καταθέσαμε ψυχή και ότι είχαμε και δεν είχαμε. Μέχρι 70 λεπτά που αντέξαμε και είχαμε δυνάμεις ήμασταν πάρα πολύ καλοί και επικίνδυνοι στους αιφνιδιασμούς. Δεχθήκαμε 2 κρύα γκολ. Όταν τα δέχεσαι και με τον Παναθηναϊκό δυσκολεύει και το πράγμα. Στο πρώτο βάλαμε την μπάλα κάτω ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο είχαμε αυτό το κρύο γκολ με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε. Δεν το παρατήσαμε είχαμε την ευκαιρία με τον Τζορτζ.

Ο Παναθηναϊκός είναι μαι καλή ομάδα με εμπειρία και με τον τραυματισμό του Μονιάκη και βάζοντας παίκτη που δεν παίζει σε αυτή την θέση προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Νομίζω πως εγώ αλλά και ο κόσμος χαίρεται να βλέπει αυτά τα παιδιά. Για 70 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και δυνατά με τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Την Κυριακή θα είμαστε όσοι είμαστε και θα πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας. Και 11 να είμαστε και 12. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Θα πω και θα κλείσω με αυτό που είπα τις προηγούμενους μέρες. Η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Εγώ λέω αυτά που είναι".

Share:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CONTRA ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ NEWSLETTER:

Σχόλια