Αθλητισμός

Λαμπράκης: «Αντέξαμε για 70 λεπτά»

Στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης άντεξε για 70 λεπτά στην πίεση του Ολυμπιακού στάθηκε μετά το ματς στο Φάληρο ο Σταύρος  Λαμπράκης επισημαίνοντας:

 «Ήταν ένα εξαρχής δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Για 70 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Αντέξαμε την πίεση του Ολυμπιακού που ήταν έντονη. Μόλις δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μετά ήρθε πολύ γρήγορα και το δεύτερο και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Εμείς κοιτάξαμε να κάνουμε και διαχείριση γιατί την Τετάρτη έχουμε δύσκολο και σημαντικό ματς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε πολύ και μας κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Από εκεί και πέρα, δε θέλησε να πάρει θέση για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Σταύρος Λαμπράκης προτρέποντας τους δημοσιογράφους να γράψουν ό,τι είδαν.

«Παιδιά ότι είδατε γράψτε. Δεν θέλω να πω κάτι. Μας έχει ξαναπαίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Έχει κάνει πολύ καλές διαιτησίες με εμάς στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λαμπράκης μετά την ήττα του Εργοτέλη στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό

Σχόλια