default-image

Λύγισε στο τέλος ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Λύγισε στο τέλος ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι το 70' ο Εργοτέλης είχε αντέξει στην πίεση του Ολυμπιακού, με τις επεμβάσεις του Σαράνοφ να είναι σωτήριες αλλά από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τις λύσεις και επικράτησαν με 3-0.

Μάλιστα, σκόραραν αρχικά οι δύο αλλαγές του Περέιρα, με τον Ντουρμάζ να ανοίγει το σκορ στο 71' και τον Φορτούνη να διπλασιάζει τα γκολ στο 73', με τον δεύτερο να σκοράρει και στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το 3-0.

Εντυπώση πάντως προκάλεσε η κακή διαιτησία του Παπαπέτρου. Στο 78' ο Παπαπέτρου έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φιντέλεφ στον Κασάμι, αλλά ο εξαιρετικός Σαράνοφ έπεσε σωστά στο χτύπημα του Ντομίνγκες και αποσόβησε το τρίτο τέρμα εις βάρος της ομάδας του. Ο γκολκίπερ του Εργοτέλη αμέσως μετά έφυγε τραυματίας από το γήπεδο και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Επίσης ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται για χέρι του Τσόρι πριν το πρώτο γκολ ενώ και ο Ολυμπιακός έχει παράπονα για δύο πέναλτι, σε ανατροπή του Χάρα και σε χέρι του Γκορκς...

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί (70' Φορτούνης), Αφελάι (57' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (80' Μπενίτες), Χάρα.

Εργοτέλης (Ματζουράκης): Σαράνοφ (80' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκορκς, Φιντέλεφ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45+2' Καλέ), Ουλά (70' Στογιάνοβιτς), Σολάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News