default-image

Νικητής ο Ηρόδοτος στο ντέρμπι με τον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Νικητής ο Ηρόδοτος στο ντέρμπι με τον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος ήταν ο μεγάλος νικητής  του κρητικού ντέρμπι της Γ' Εθνικής επικρατώντας με 2-1 του Γιούχτα στην Αλικαρνασσό στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μετέδωσε απευθείας η ΚΡΗΤΗ TV και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με το γκολ του Χαρίτου, αλλά ο Γιούχτας έφερε το ματς στα ίσα στο 63' με τον Ρόβα. Στο 73,' μάλιστα ο Ηρόδοτος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Αχιλλέως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως ο Ηρόδοτος κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ με το γκολ του Μεράι που είχε περάσει αλλαγή στο 78'.

Οι ελπίδες του Γιούχτα να ισοφαρίσει μειώθηκαν αισθητά όταν κι αυτός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 87' με την αποβολή του Σελληνιωτάκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Ρουσσάκης (85? Χατζηβασίλης), Χαλκιαδάκης, Γενιτσαρίδης, Αχχλέως, Κούρτι (68? Μαυρίδης), Κοιλιάρας, Σκουλάς (58? Μεράι) , Μωραΐτης, Πήλιος

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης. Ιερωνυμάκης, Σεληνιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Μυλωνάς, Ρόβας, Ζαφειρίδης (81? Καλαϊτζίδης), Ηλιόπουλος (62? Ανωγειανάκης), Μιχελακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News