default-image

Για αποτέλεσμα στα Ψαχνά η Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Για αποτέλεσμα στα Ψαχνά η Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζει η Επισκοπή, η οποία όμως καλείται να καλύψει πολύτιμο έδαφος που έχει χάσει, έχοντας μείνει στην 12η θέση του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής με 8 βαθμούς.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί κρίνεται επιτακτικής ανάγκης, με την ομάδα του Ρεθύμνου να αναζητά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια την Κυριακή (15/2, 15.00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Την αποστολή της Επισκοπής αποτελούν οι: Γουναρίδης, Κελαϊδής, Λάμπρου, Μποτωνάκης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Πιθαρούλης, Νικολακάκης, Αργυρίου, Πάλλας, Πετράκος, Δρακάκης, Ράντοβιτς, Νικόλτσης, Μανουσάκης, Βιτώρος, Βουτσιώτης, Λιονάκης και  Βιγιαφάνε.

Για την αναμέτρηση στα Ψαχνά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την ο Γιάσμινκο Βέλιτς, τονίζοντας τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι, έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς εντός έδρας, οπότε καθιστά την αναμέτρηση πολύ δύσκολη για μας.  Θα πρέπει λοιπόν να επωμιστούμε με το ίδιο ή και με μεγαλυτέρου επιπέδου από τους αντιπάλους μας, πάθους και θέληση για να τα καταφέρουμε. Αισιοδοξούμε πως το αποτέλεσμα που ψάχνουμε είναι μέσα στις δυνατότητές μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News