default-image

Δοκιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Δοκιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στρέφεται το κρητικό ενδιαφέρον σήμερα καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στις 19:30 (Novasports 2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Εργοτέλης, που έχει 21 βαθμούς θέλει να δυσκολέψει ξανά τους πρωταθλητές. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο το ματς είχε λήξει 2-3 για τον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει στο 90'.

Ο Σταύρος Λαμπράκης, που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια και τους Λουβιόν, Φιντέλεφ, Γκοργκς, Πίτσο, Καζναφέρη, Μπόε Καν, Χαντί, Καλέ, Τζίλα και Σολάρι.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζίλας, Ουλά, Γκορκς, Καλέ, Μπόε-Καν, Σολάρι, Λεονάρντο, Χαντί, Μπρούνο, Μπουρσέλης, Στογιάνοβιτς.

Μετά το κοπιαστικό πρόγραμμα με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει ένα πιο ήσυχο απόγευμα κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Περέιρα κι οι παίκτες δεν κοιτούν πίσω (στο 1-1 με την ΑΕΚ) και θέλουν να συνδυάσουν γκολ και θέαμα, ώστε να πάνε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους με Ντντίπρο (19/2), Παναθηναϊκό (22/2), Ντνίπρο (26/2), Αστέρας Τρίπολης (2/3)  και ΑΕΚ 4 ή 5/3, με άλλο αέρα.

Οι Μαζουακού, Μήτρογλου και Σιόβας θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της... ανηφόρας που έρχεται.

Έτσι, η αρχική 11άδα που αναμένεται να δούμε είναι: Ρομπέρτο, Αυλωνίτης - Σαντάνα τα δύο στόπερ και Ελαμπντελαουί - Γιαννούλης τα δύο μπακ. Μανιάτης και Κασάμι θα είναι για άλλη μία φορά στο κέντρο με τους Αφελάι και Ντοσεβί στα άκρα. Ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Μπενίτες.

Η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Κασάμι, Τσόρι, Μανιάτης, Ντοσεβί.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο στο παιχνίδι το οποίο έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις σημερινές αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Γιαννιώτες μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουν φτάσει πολύ κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ. Απέναντι στους κυανέρυθρούς στόχο έχουν άλλη μια νίκη για να περάσουν τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει δύσκολο έργο σήμερα στο άλλο παιχνίδι με εξίσου μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στον Πανιώνιο έχουν μείνει… μακριά από τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και καλούνται να αρχίσουν να μαζεύουν τρίποντα εάν θέλουν να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 17:15… Το πρόγραμμα αρχίζει στις 15:00 το μεσημέρι με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην έδρα του ο στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες. Ο Αστέρας θα είναι αρκετά φρέσκος καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε και πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα στα… χαρτιά σε ματς με αντίπαλο την Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 3-0 α.α.

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 3)

Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)

Βοηθοί: Μερκενίδης, Πασχάλης

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μπαλτάς, Κουρομπύλια

Ολυμπιακός-Εργοτέλης (19:30, Novasports 2)

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρης, Φαντόπουλος

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (15:00, Novasports 2)

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Τσολάκης, Σίπκας

Κέρκυρα-Καλλονή (17:15, Novasports 2)

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Αλεξέας, Πετρόπουλος

Λεβαδειακός-Βέροια (17:15, Novasports 4)

Διαιτητής: Μάνταλος Σταύρος (Καβάλας)

Βοηθοί: Γιουργιώτης, Καμπούρης

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Βέρρης

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1)

Διαιτητής: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Ακρίβος, Καραγκιζόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News