default-image

Ενισχυμένος κόντρα στο Ρέθυμνο ο Κόροιβος

Μπάσκετ
Ενισχυμένος κόντρα στο Ρέθυμνο ο Κόροιβος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έναν επιπλέον παίκτη ταξίδεψε στο Ρέθυμνο ο Κόροιβος Αμαλιάδας για την αυριανή (5μ.μ.) αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Aegean για την 16η αγωνιστική της Α1  του μπάσκετ.

Για την ακρίβεια η ομάδας της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου πολύπειρου γκαρντ, Τίμι Μπάουερς με θητεία στα ιταλικά γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια.

Τον Ντουέιν Ντέιβις αντικατέστησε ο Τίμι Μπάουερς και θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο απέναντι στον ΑΓΟΡ.

Έχει πλούσια καριέρα στην Ευρώπη, με τα τρία τελευταία χρόνια να τα έχει περάσει στην Ιταλία, σε Καζέρτα, Βενέτσια και Τορίνο ενώ παλιότερα είχε παίξει στο Ισραήλ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή, Τίμι Μπάουερς (Timmy Bowers), ο οποίος θα φοράει την φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός αθλητής συμφώνησε σε όλα και βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, ενώ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο.

Ο Μπαόυερς γεννήθηκε το 1982 και αποφοίτησε από το Μισισιπί Στέιτ. Το 2004 προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ και οι πρώτες του εμπειρίες ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα, όπου είχε εξαιρετική παρουσία και προσέλκυσε αρκετά βλέμματα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μακάμπι Γκιβάτ Σμουέλ, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και πήρε... προαγωγή για την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Εκεί έμεινε για μια τριετία, πριν πάρει μεταγραφή για την Ιταλία και την Καζέρτα.

Η παρουσία του τράβηξε τα βλέμματα και τον κράτησαν στην ομάδα για δύο χρόνια, πριν έρθει η μετακίνησή του στην Βενέτσια, όπου κυριολεκτικά λατρεύτηκε από τον κόσμο. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τορίνο και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του Κοροίβου.

To νέο απόκτημα της ομάδας μας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, όπου τον παρέλαβε ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Σταύρος Ελληνιάδης».

Who is who

Όνομα: Τίμι Μπάουερς

Ημ. Γέννησης: 9/1/1982

Ύψος: 1.88

Θέση: γκαρντ

Προηγ. Ομάδες: Οκλαχόμα Σίτι Μπλου (NBDL), Μακάμπι Γκιβάτ Σμουέλ (Ισραήλ), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Καζέρτα (Ιταλία), Βενέτσια (Ιταλία), Τορίνο (Ιταλία)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News