Αθλητισμός

Η FIFA επέστρεψε τους βαθμούς στον Ηρακλής

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Ηρακλή που πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχε αφαιρέσει η FIFA για τα χρέη προς τον Λόπεθ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να… επιστρέψει τους τρεις βαθμούς τους οποίους είχε αφαιρέσει από την συγκομιδή της ομάδας για την οφειλή στον Ντάνι Λόπεθ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη FIFA για την απόφασή της σήμερα να επαναφέρει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή, επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό δικαιοσύνη και αναγνώριση στις προσπάθειες και τις ενέργειες της ομάδας μας», ανέφερε -αρχικά- στην γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανασάκης.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Football League και την ΕΠΟ γιατί τήρησαν άψογη και δίκαιη στάση στη διαδικασία.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον Μηνά Λυσάνδρου, το νομικό μας σύμβουλο, του οποίου ο επαγγελματισμός και η εμπειρία ήταν το «κλειδί» για αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Αλλά το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, τους προπονητές και την ομάδα για την συνεχόμενη προσπάθεια και το πάθος καθώς επίσης και γιατί παρέμειναν αφοσιωμένοι και απερίσπαστοι στο στόχο μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κάθε φορά που μπαίνει η ομάδα μας στο γήπεδο.

Τέλος θέλω να πω στους οπαδούς μας, οι οποίοι προχωράνε μαζί μας βήμα- βήμα, μέρα με τη μέρα στο ταξίδι μας, σας ευχαριστώ!», κατέληξε.

Μετά την απόφαση αυτή ο Ηρακλής πλέον έχει 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League. O «γηραιός» παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου αλλά οκτώ βαθμούς διαφορά από τη Λαμία, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Σχόλια