default-image

Επιστρέφουν βασικοί ενόψει του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφουν βασικοί ενόψει του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βίτορ Περέιρα μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ επαναφέρει τους βασικούς στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τον Ολυμπιακό έχει προτεραιότητα το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, το Σάββατο στο «Καραϊσκάκη», όπου θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες βαθμών ώστε να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του ή παικτών μιας και έχει φουλ πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βίτορ Περέιρα επαναφέρει στην αποστολή των Πειραιωτών τους βασικούς που άφησε έξω με ΑΕΚ (Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Ντοσεβί), ενώ επέλεξε και τον Μπενίτες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Στην 18άδα συμπεριλήφθηκε και ο Σαντάνα, αφού δεν ήταν κάτι το σοβαρό οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μήτρογλου, ο ανέτοιμος Μποτία και ο τραυματίας Φουστέρ.

H αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Κασάμι, Τσόρι, Μανιάτης, Ντοσεβί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News